Därför är NordVPN bäst vpn för svenskar

Den USA-baserade VPN-tjänsteleverantören NordVPN fokuserar på hastighet, sekretess och säkerhet.

Den check alla boxarna när den kommer till standaren dragen av en anständig VPN. NordVPN är en av de största namnen i branschen när det gäller VPN är berörda, men är det verkligen värt det? Läs med för några för-och nackdelar och besluta själv.

Se mera infor på Snorbilligt.se

NordVPN är en lättanvänd VPN-tjänst som tillhandahåller flera samtidiga anslutningar. Dess applikationer är tillgängliga för alla större plattformar. Säkerheten är mycket stark när det gäller datakryptering och standarder. Denna VPN-leverantör har också en nollloggningsprincip för att säkerställa användarnas datasekretess. Andra imponerande inbyggda funktioner inkluderar kill-switch, trafikförvirring och DNS- och IPv6-läckageskydd. Gränssnittet för denna VPN är lätt att använda med Kodi och andra Android-baserade mediesystem.

NordVPN är ett idealiskt alternativ för säkerhetsmedveten surfning på grund av dess starka säkerhets- och sekretesspolicy för funktioner utan loggning. Systemet kan dock inte konkurrera när det gäller online streaming och underhållning.

Vissa nackdelar med NordVPN VPN är att det faller kort när det gäller att avblockera Hulu och Netflix. Kraftigt censurerade regioner som Kina kan inte använda smarta appar för att kringgå svarta listor och block.