Koffein i kapsel: vad det är, vad det är för och hur man tar

Koffein i kapslar som du kan köpa på Snorbilligt.se, även känd som koffein vattenfri, är ett kosttillskott som fungerar som en hjärna stimulerande, och kan användas för att förbättra prestanda under studier och arbete, samt anges för personer som utövar intensiv fysisk aktivitet som idrottare och även för dem som vill gå ner i vikt, eftersom det accelererar ämnesomsättningen, gynnar fettförbränning och förbättrar humöret.

Koffeinkapslar och Koffein från Snorbilligt produceras genom att extrahera koffein från mat genom en dehydrering och reningsprocess, vilket gör det koffeinet i kapslar mer koncentrerat och därför mer potent än normalt koffein. Dessutom, när det tas in, absorberas koffein vattenfri snabbt av tarmarna, initierar dess stimulerande effekter ca 15 till 45 minuter och med en effekt av 3 till 8 timmar på kroppen, vilket varierar enligt presentationsformeln och andra kapselkomponenter.

Detta tillägg kan köpas på apotek, kosttillskott butiker eller naturliga produkter och bör användas enligt medicinsk rådgivning eller en nutritionist, eftersom den totala dagliga konsumtionen av koffein, inklusive mat och dryck, måste beaktas för att inte överstiga den mängd koffein som kan konsumeras per dag.
Koffein i kapsel: vad det är, vad det är för och hur man tar
Vad är det för

Koffein vattenfri i kapslar har direkt effekt på hjärnan och verkar genom att blockera effekterna av adenosin, ett ämne som orsakar trötthet och sömn och ökar frisättningen av neurotransmittorer som adrenalin, noradrenalin, dopamin, glutamat och serotonin, vilket orsakar dess stimulerande effekt.

Således innefattar de viktigaste indikationerna på vattenfri koffein:

Förbättra uppmärksamhet och koncentration; Förbättra minne och inlärningsförmåga; Öka muskelstyrka och uthållighet; Öka prestanda för fysisk aktivitet; Minskad trötthet och sömn; Förbättra humör; Minskning depression; Stimulera humör och välbefinnande; Förbättra resonemang och hastighet informationsbehandling; Förbättra andningen; Minskning huvudvärk; Minska uppfattningen av smärta.

Dessutom kan koffein vattenfri i kapslar hjälpa till att gå ner i vikt genom att ha en termogen effekt, stimulera ämnesomsättningen och få kroppen att spendera mer energi och öka fettförbränningen. För att få denna fördel är idealet att användningen av dessa kapslar är förknippad med övning av fysiska aktiviteter och en balanserad kost, rik på frukt, grönsaker och magert kött, som kan konsumeras i huvudmåltiderna eller i snacks som juice eller vitaminer, till exempel.