5 skäl till varför använda piratkopierade IPTV är en dålig idé!

Om du älskar att använda IPTV vet väl välja tjänsten, eftersom den billiga kan vara ganska dyrt. Med den stora ökningen av antalet betal-TV-företag, och även med de höga belopp som tas ut i Brasilien för att få tillgång till stängda kanaler, har många människor tillgripit iptv-tjänst.

Men, sanningen ska fram, de flesta användare väljer att använda piratkopierade IPTV-tjänster, och eftersom det är olagligt också medföra stora förluster inte bara för dem som använder, men till programföretag som betalar miljoner eller miljarder för att hålla sina kanaler i luften.

Med detta, användare runt om i världen och inte bara i Brasilien, tillgriper IPTV-tjänster utan att ens veta deras ursprung, och nu skörda några ruttna frukter.
1 – Användare förlorar pengar

Vissa användare kommenterar forum som Reedit, som hyrde en IPTV-tjänst, betalas och tjänsten levererades inte, eftersom det var en bluff av kex (skadliga hackare) att tjäna pengar med IPTV-användare, särskilt de användare som är vana vid tjänsten olagligt. Kanalnumret, det låga priset och allt mycket enkelt bör fungera som en varning till framtida kunder för denna tjänst. Så, om du inte vill betala för betal-TV, välja en bra tjänst och läs mer information om företaget, eller om du förlorar pengar och fortfarande har ingenstans att klaga.
2 – Program med skadlig programvara

Vem har aldrig fått ett e-postmeddelande prata och även bjuda in att använda gratis IPTV eller tillgång till en viss webbplats för att få tillgång till alla kanaler i världen gratis, som det är, Detta är en av de vanligaste bedrägerierna. Men vem förlorar är vem som kommer åt, dessa platser och även programvara, kan infektera datorer eller mobila enheter med virus och hundratals typer av skadlig kod, och allt sker tyst.

Vissa användare rapporterar att efter att ha tillgång till vissa webbplatser, kände de sina datorer tunga och även en avmattning. Vecka efter data som lagras på datorn stals, såsom lösenord för e-post och sociala nätverk, samma sker i programvara installerad på datorer eller smartphones oavsett systemet, oavsett om det iOS eller Android.

Om du någonsin har varit på den här webbplatsen vet du att utvecklare laddar webbplatser med mycket aggressiva annonser. Tänk på att det inte rör sig om annonser från Google Ads eller ett annat annonsnätverk med liknande rykte. Många av annonserna ger länkar till någon typ av skadlig kod.

Ännu värre, annonserna är mycket vilseledande. Nedladdningsbara objekt är förklädda till knappar som säger att de kommer att spela något, och värst av allt, även ikoner med en nära knapp används också i dessa fall. Och om du aktiverar en annonsblockerare kan du inte komma åt innehållet.

Ofta måste du stänga flera annonser innan du tittar på en video. Ett klick fel och du kan oavsiktligt tillåta skadlig kod för att komma åt din enhet. Problemet är inte begränsat till platser ensam. Många tjänster har följt i popcorntime fotspår genom att erbjuda on-the-fly streaming av P2P innehåll. Många av dessa tjänster har appar för plattformar som Android TV och Fire TV. Eftersom de inte är i de officiella butikerna genomgår apparna inte rigorösa säkerhetskontroller.