Så får du billig e-juice på internet

När trodde att man sett allt så dök det upp en hemsida som erbjuder billig ejuice om man bara betalar för frakten. Att priserna på ejuice bara har gått ner mer och mer de senaste åren är ingen hemlighet, men att få ejuice billig trodde jag ändå aldrig skulle komma.

Men varför blir man förvånad för, jag menar det finns sedan lång tid tillbaka massa sidor som erbjuder allt annat möjligt gratis om man gör något för det. Men att just e-juice skulle komma att bli kostnadsfria tror jag få hade vågat hoppats för för några år sedan.

Men nu är det alltså ett faktum – och sidan som delar ut dem heter billig e juice och är en svensk ejuice butik. Som jag kan se har det funnits i några år men inte för ens nu alltså börjat att dela ut sin ejuicer helt gratis.

Gratis ejuice sätter skräck i marknaden

Jag tror att deras koncept att dela ut fri e juice kommer att göra många både förbannade och oroliga – det beror på att så många butiker fram tills idag har kunnat göra grova pengar på att sälja ejuice till ecigg rökare till ett över pris.

Ejuicen som de ger bort verkar det inte heller vara något fel – flera utav de ejuicer som de ger bort gratis är så kallade premium ejuice som andra butiker tar cirka 200 kr för.

Kommer vi få se ett pris krig på gratis ejuice nu

Det är för tidigt att säga om fler e-cigarett butiker kommer att haka på denna trend med att ge bort ejuice gratis, men vad vi kan vara säkra på är att priserna på ejuice kommer aldrig att återgår till det normala igen efter detta.

Jag misstänker att många endra ejuice butiker kommer att agera och snabbt ta och sänka sina priser på sin ejuice för att inte halka efter. Men enbart tiden kommer att få avgöra hur vida andra butiker kommer att ta efter detta koncept med att ge bort ejuice gratis.

Vad tjänar gratis ejuice på detta

De tjänar nog inget på detta som det verkar just nu – det ända du betalar för som kund är frakt och sedan är din ejuice helt gratis. Så frågan är om de kommer att kunna överleva så länge med en sådan här affärs koncept.